PIEKARNIA IWONA

Staramy się aby nasze Torty były wykonane z wysokiej jakości, naturalnych i świeżych produktów. Nasze składniki to głównie: mąka pszenna, śmietana, mascarpone, kurze jaja, czekolada, owoce. 
 

Jasny puszysty biszkopt z frużeliną malinową. Przełożony kremem malinowym. W sezonie letnim kawałki owoców zamiast frużeliny (zależne od dostępności owoców).  Dostępne rozmiary: mały, średni, duży. 

Jasny puszysty biszkopt z frużeliną truskawkową. Przełożony kremem truskawkowym. W sezonie letnim kawałki owoców zamiast frużeliny (zależne od dostępności owoców). Dostępne rozmiary: mały, średni, duży. 

Jasny puszysty biszkopt z frużeliną malinową lub truskawkową. Przełożony kremem śmietankowym z kawałkami czekolady deserowej. Dostępne rozmiary: mały, średni, duży. 

Czekoladowy biszkopt z frużeliną z czarnej porzeczki (dla złamania smaku). Przełożony kremem czekoladowym. Dostępne rozmiary: mały, średni, duży. 

Czekoladowy i jasny biszkopt z frużeliną malinową. Przełożony kremem czekoladowym oraz kremem malinowym. Dostępne rozmiary: mały, średni, duży. 

Czekoladowy biszkopt naponczowany wiśniówką z wiśniami w żelu. Krem czekoladowy z wiśniami leżakującymi w spirytusie (minimum 1 miesiąc) oraz z bitą śmietaną. Dostępne rozmiary: średni, duży. 

Jasny biszkopt przełożony kremem czekoladowym oraz kremem brzoskwiniowym. Wzbogacony dodatkowo żelką prażonej brzoskwini. Dostępne rozmiary: średni, duży. 

Czekoladowy biszkopt z wiśnią w żelu. Przełożony kremem śmietankowym na mascarpone. Dostępne rozmiary: mały, średni, duży. 

Czekoladowe biszkopty z chrupiącymi prażynkami oraz frużeliną malinową. Przełożony kremem czekoladowym oraz malinowym. Dostępne rozmiary: średni, duży. 

Czekoladowy biszkopt z frużeliną malinową. Przełożony kremem śmietankowym na Mascarpone z kawałkami ciasteczek Oreo. Dostępne rozmiary: średni, duży. 

Jasny biszkopt z wiśniami w żelu. Przełożone kremem śmietankowym. Dostępne rozmiary: mały, średni, duży. 

Jasny biszkopt przełożony kremem o smaku Marakuja Brzoskwinia. Lekki orzeźwiający smak tortu. Dostępne rozmiary: średni, duży. 

Jasny biszkopt z frużeliną owoców lasu ( w sezonie zamiast frużeliny świeże owoce jagody i maliny). Przełożony kremem twarożkowym.  Dostępne rozmiary: mały, średni, duży. 

Czekoladowe biszkopty z genachem czekoladowym. Przełożone kremem miętowym. Dostępne rozmiary: mały, średni, duży. 

Jasny biszkopt naponczowany likierem amaretto z kawą espresso i kakao. Przełożony kremem na mascarpone. Dostępne rozmiary: średni, duży. 

Czekoladowe i jasne biszkopty z chrupiącymi prażynkami. Przełożony kremem czekoladowym na oryginalnej czekoladzie z ziaren kakaowca z Madagaskaru. Drugie przełożenie to mus z białej czekolady wyrabiany na belgijskiej czekoladzie. Wszystko to zostało...

Czekoladowy biszkopt przełożony żelką malinową oraz masą śmietankową na mascarpone. Wygląd Tortu ogranicza się tylko do oryginalnej wersji. Brak możliwości obłożenia tortu masa cukrową, kremem itp. Istnieje możliwość zrobienia tabliczki z krótkim napisem....
Pokazuje 1 - 17 z 17 elementów




Nasza strona internetowa używa plików cookies (tzw. ciasteczka) w celach statystycznych, reklamowych oraz funkcjonalnych. Dzięki nim możemy indywidualnie dostosować stronę do twoich potrzeb. Każdy może zaakceptować pliki cookies albo ma możliwość wyłączenia ich w przeglądarce, dzięki czemu nie będą zbierane żadne informacje. Dowiedz się więcej jak je wyłączyć.

zamknij