DARMOWA DOSTAWA NA TERENIE NIEPOŁOMIC (+ okolice) -przy zamówienieu na kwotę 149 zł

Brak produktów w koszyku.

Tort na Chrzest – dzidzi z imieniem

216,00

Tort w masie cukrowej z figurką i innymi elementami dekoracyjnymi.

SKU: Brak danych Kategoria:

Opis

Opis Smaków

STANDARDOWE:

  • Truskawkowy
    Puszyste jasne biszkopty przełożone kremem na bazie śmietany i truskawek .
  • Malinowy Cud
    Połączenie jasnego i ciemnego biszkopta. Jeden krem jest to tradycyjny krem czekoladowy a drugi orzeźwiający krem malinowy z kawałkami malin.
  • Malinowy
    Puszyste jasne biszkopty przełożone kremem na bazie śmietany i malin.
  • Czekolada
    Ciemny kakaowy biszkopt przełożony kremem czekoladowym, który jest wyrabiany na bazie prawdziwej czekolady i śmietany. Przepis pochodzi z lat 80-tych i wciąż go utrzymujemy w niezmienionej postaci.
  • Marakuja – Brzoskwinia
    Jasny biszkopt przełożony kremem o smaku Marakuja i Brzoskwinia na bazie śmietany. Przełożony dodatkowo prażoną brzoskwinią.
  • Amabilis
    Dwa ciemne biszkopty kakaowe oraz jeden jasny klasyczny. Wzbogacony kremem śmietankowym na mascarpone z kawałkami czekolady deserowej oraz musem z czerwonej porzeczki.
  • Frambolada
    Jasne biszkopty przełożone kremem śmietankowym połączona z białą czekoladą. Dodatkowo wkładka z galaretką malinową i malinami.
  • Cassis
    Ciemny biszkopt kakaowy z chrupką czekoladową. Przełożony musem z owoców lasu: malina, truskawka, jagoda, porzeczka.
  • Szwardzwaldzki
    Ciemny kakaowy biszkopt przełożony aksamitnym kremem na bazie śmietany i serka mascarpone. Dodatkowo przełożony wiśniami z kompotu.
  • Brzoskwiniowa Wyspa
    Jasny biszkopt przełożony kremem czekoladowym oraz kremem brzoskwiniowym. Wzbogacony dodatkowo frużeliną z prażonej brzoskwini.
  • Rouge
    Ciemny biszkopt wzbogacony chrupką cytrynową. Przełożony kremem truskawkowym, na bazie śmietany i orzeźwiających truskawek.
  • Jogurtowe
    Połączenie biszkopta ciemnego i jasnego przełożony musem jogurtowym na bazie jogurtu i śmietany. Dodatkowo wzbogacony owocami sezonowymi (latem: malina, borówka i truskawka) a reszta sezonu to (brzoskwinia lub inny owoc). Dodatkiem jest mus truskawkowy to polania każdego z kawałków tortu.
  • Czarny Las
    Klasyczny smak. Kakaowe biszkopty przełożone kremem czekoladowym z kawałkami wiśni – lekko nasączone alkoholem. Drugi krem to klasyczny śmietankowy na śmietanie 30%.

 


SMAKI PREMIUM

Dopłata do ceny podstawowej – 30%
  • Madagaskar
    Czekoladowe i jasne biszkopty z chrupiącymi prażynkami. Przełożony musem czekoladowym na oryginalnej czekoladzie z ziaren kakaowca z Madagaskaru. Drugie przełożenie to mus z białej czekolady wyrabiany na belgijskiej czekoladzie. Wszystko to zostało wzbogacone żelką malinową.
  • Ecuador
    Czekoladowe i jasne biszkopty z chrupiącymi prażynkami. Przełożone genachem na czekoladzie z Ekwadoru (dającym odczuć arcydzięgiel i lukrecję). Drugie przełożenie to mus z białej czekolady wyrabiany na belgijskiej czekoladzie. Wszystko to zostało wzbogacone galaretka wiśniową z wiśniami.
  • Orzechowy
    Biszkopty z orzecha włoskiego nasączone naparem z kawy i rumu zostały  przełożone chrupką z orzecha laskowego. Krem orzechowy na bazie śmietany, czekolady i orzecha laskowego dopełnia całości.
  • Owocowy Raj
    Jasne puszyste biszkopty przełożone krem śmietankowym z mascarpone (z dodatkiem malin) oraz musem z czarnej i czerwonej porzeczki. Dodatkowo wzbogacony żelką malinową z pulpy (bez pestek). Dodatek to chrupka cytrynowa.
Kraków, Niepołomice, Wieliczka